Livet med ALS - 64:e bloggen fuck als

Livet med ALS

Den 7 december 2017 fick jag diagnosen ALS Bulbäres Pares Aggressiv. Detta är min resa med sjukdomen och allt vad det innebär.

64:e bloggen fuck als

Kategori: Allmänt

Tisdag och blogg igen, fredagens blogg råkades raderas när jag tryckte på publicera och jag orkade inte göra om! 
Först så var det många som provat proceccon som jag tipsade om och har höjt den till skyarna! Kul att man kan bidra. Fick även frågor hur han hittade den så nu lägger jag ut artikelnummeret och bild.

Art nr 74806(null)

Finns i ordinarie sortiment på dom flesta bolagen.
Nu har det blivit lite värre med sjukdomen! Den bråkar med mig trots att jag gör allt jag kan för att bråka tillbaka! Högerarmen blir svagare o svagare, märks tydligast när jag borstar tänderna, svart att styra tandborsten, tyvärr har även nackmusklerna börjat ge upp så nu är det svårt att hålla upp huvudet! Men jag kämpar vidare, det har kommit mycket artiklar på botemedel i reklam på Facebook på senare, orkar inte läsa dom, kommer något så gör det men inget jag går och tänker på! 
Handboll på tv nu och det är verkligen en tv sport,
Vad tror vi? Kommer vi få snö och vinter i Stockholm?
Sista helgen i januari är det prix de ameriqe i Paris! 
Det är ett av dom största travloppen som finns och i år fyller det 100 år 
Har varit där senaste 7 åren men i år blir jag hemma för det blir för jobbigt att åka dit. Men Helena åker och hon får ta med sig Minnen hem. 
(null)
Fick lite skit att jag inte skrev att fotbollen i mellandagarna heter Legendturneringen, med legender från Stockholm fotbollen som nu dragit till sig spelare från hela landet. Här är lagbilden som togs när allt var klart. 
På fredag kommer jag tipsa om 2 röda viner
Har även blivit involverad i ett försök att skapa en alsgala, mer om det kommer jag berätta om när det blir lite mer att berätta om! 
Nu kommer historian och ni dela och trycker på ❤️här nedanför

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar. 


Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter." 


"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet. 


Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. " 


Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet. 


Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa... 


"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen" 


Sensmoral: Kvinnor är tuffa, jävlas inte med dem.

KOMMENTARER:

 • Wallman säger:
  2020-01-14 | 22:16:09

  Blir alldeles varm i hjärtat varje gång jag läser dina nya blogginlägg! Du är, & har alltid varit, en genuint varm och fantastisk människa! Lova att du fortsätter kämpa emot helvetessjukdomem & aldrig aldrig ge efter!!!
  Tusen & åter tusen styrkekramar!!!❤️

 • Eva Eriksson Hedlund säger:
  2020-01-14 | 22:22:01

  Du är så jäkla grym Martin!! 💪🏻❤️

 • Jörgen G säger:
  2020-01-14 | 22:27:35

  Du är en sann fighter Martin fortsätt så Styrke kramar ❤❤❤

 • Helena säger:
  2020-01-15 | 07:07:17

  Ser dig framför mig när du beskriver hur din kropp ger upp bit efter bit och det smärtar mig 😢grabben med glädjen han drar fram ur byxfickorna finns kvar och dina historier är knasigare än den ena än den andra. Synd att du inte kan åka på 100 års jubileet 🐴 varm kram i massor till dig från mig och Fredrik 🥰🥂🍾🥂🥰

 • Mats Garderud säger:
  2020-01-15 | 08:03:05

  Jobbigt att läsa att du blir sämre Martin. Så jävlig sjukdom ALS är!!

  Men din underbara personlighet har du kvar ändå. Stor kram❤️

 • Patrik Myrbäck säger:
  2020-01-15 | 21:50:32

  ❤️❤️❤️

 • Rutger säger:
  2020-01-16 | 13:54:50

  Kung du... du dominerade banketten som vanligt...

 • Sandifighter säger:
  2020-01-17 | 18:06:36
  Bloggadress: http://sandifighter.se

  Haha jag döör så kul skämtet var.
  Galan låter så superbra. Jag önskar dig all lycka till.
  Snön behöver inte komma hit, tycker det är försent nu. Min kropp längtar efter sol och värme, den mår skit just nu.

  Tycker du verkar vara en fantastisk människa och jag hoppas ett botemedel kommer så du kan få må bättre, dålig mening kanske, men hjärnan har gett upp i dag känner jag.

 • Tobias Tysk säger:
  2020-01-25 | 21:04:16

  Tack för tipset på bubblet. Riktigt gött Martin;-)

Kommentera inlägget här: