Livet med ALS

Den 7 december 2017 fick jag diagnosen ALS Bulbäres Pares Aggressiv. Detta är min resa med sjukdomen och allt vad det innebär.

Fick ALS 30 bloggen

Kategori: Allmänt

Hej alla vänner!
Sjukt sen fredags blogg! Men böttre sent än aldrig!
Den här helgen är tillägnat travet och då blir det lite alkohol så man styr inte tiden!
Men jag känner mig på topp och helgen kommer bli bra! Mycket alkohol flyter genom venerna i helgen och det kan bli så att jag inte kommer ihåg allt som händer men det får man ta i sånt fall! 
Som jag sa i tisdags så blir det mycket trav och den vanliga bloggen kommer nästa vecka! 
Men så klart så så bjuder jag på en historia 

(null)
Det var allt för i kväll
Love you all! 
/Martin Hamrin 

KOMMENTARER:

 • Patrik myrbäck säger:
  2019-05-25 | 08:52:27

  ❤️❤️❤️

 • Anneli säger:
  2019-05-25 | 09:27:25

  När jag bodde i Boden så var det folkfest varje år när det var V75 där, jag saknar den tiden! Jag har velat åka till Stockholm och gå på Elitloppet, men det har tyvärr aldrig blivit av! Kul historia!!

 • Helena säger:
  2019-05-25 | 09:29:50

  Kööör bara kör....önskar vi va hos er på frulle men vi har det gött här i Strömstad o solen skiner 🌞🍓🥂🍾🥂kram i massor o pussa på min lilla bästis

 • En Vän säger:
  2019-05-25 | 14:45:55

  ETT LITET MEDDELANDE FÖR ATT BELYSA MOBBNING OCH STÖTTA DE UTSATTA:

  Våren 2011 sade en 61-årig kvinna upp sig från sitt jobb på Prevent i Stockholm där hon arbetat i hela sitt liv för att Jessica Falkenberg (fd Jessica Nilsson Frisk, född 1981-04-05) som ändå bara arbetade där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell sprutnarkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige och förståndshandikappade son där på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne under flera års tid. Bägge hade varit jättesnälla mot henne själva. Sonen hade precis önskat henne God Jul när allt uppdagades. När detta framkom, ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n sen endast två år, Maria Schönefeld, och även Jessicas egen chef Mats Quist, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte t.o.m. lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.

  Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i 41 års tid - ända sen hon var 19 år gammal, varit anställd längst av alla och hade bara fyra år kvar tills pensionen.
  Sonen hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda och sista ställe där han inte hade upplevt att folk var elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på där ända sen han var liten.

  Jessica själv stod helt utanför hela tiden. Var inte ens med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon mått av hennes förtal och att det var det absolut värsta hon varit med om i sitt liv och den värsta mobbning sonen utsatts för.

  Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n veta något om med motiveringen att hon varken träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.

  Uppmanar alla som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta, att ta avstånd från www.prevent.se och dess ledning!

 • Mats Garderud säger:
  2019-05-27 | 09:24:33

  Hoppas du hade en fin elitloppshelg Martin. Och historien är klockren! Kram❤️👍😂

 • Mats Garderud säger:
  2019-05-27 | 09:24:36

  Hoppas du hade en fin elitloppshelg Martin. Och historien är klockren! Kram❤️👍😂

Kommentera inlägget här: